Trendy relatiegeschenken

Trendy relatiegeschenken feature image 01

Samenvatting Artikel

Ben je op zoek naar de meest trendy relatiegeschenken? Als je jouw partners en klanten meer met jouw bedrijf of organisatie wilt verbinden, zijn relatiegeschenken hier de beste manier voor. Door voor unieke relatiegeschenken te kiezen, trek je op een leuke manier de aandacht van jouw klanten en zakenpartners. Iedereen vindt het leuk om af en toe iets te krijgen. En vooral op momenten waarop dit niet wordt verwacht. Door voor trendy relatiegeschenken te kiezen, help je jouw klanten en partners om terug te keren naar jouw bedrijf en deze beter te waarderen. Maar wat zijn precies de trends op het gebied van relatiegeschenken? Wij hebben de meest trendy relatiegeschenken voor je op een rij gezet.

Items voor de thuiswerkplek

Jouw relaties zullen vast ook veel op kantoor werken. Tegenwoordig werken echter steeds meer mensen vanuit huis. Dit betekent dat er op dit gebied zeker leuke mogelijkheden zijn als het gaat om het geven van een relatiegeschenk. Zo kun je jouw relaties bijvoorbeeld een laptopstandaard geven, een notitieboek, calculator, penhouder, pen, nietmachine of een bedrukte muismat. En dat zijn niet de enige kantoorartikelen die erg handig kunnen zijn voor jouw relaties op hun thuiswerkplek. Er zijn diverse opties mogelijk! Het geven van items voor de thuiswerkplek is momenteel erg populair. Niet alleen je relaties zullen er blij van worden. Je tilt ook je eigen branding naar een hoger level.

Duurzame items

Duurzaamheid is iets wat voor steeds meer mensen belangrijk wordt. Veel bedrijven zetten dan ook stappen om van hun bedrijf een duurzamere organisatie te maken. Je kunt laten zien dat je ook waarde hecht aan duurzaamheid door jouw relaties een duurzaam relatiegeschenk te geven. Dit is tevens helemaal van nu. Er zijn diverse trendy duurzame relatiegeschenken waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan powerbanken op zonne-energie, gerecyclede flessen van bamboe of rPET, duurzame lunchtrommels en nog veel meer! Pak bijvoorbeeld uit en stuur een duurzaam pakket samen voor jouw relaties.

Sportieve items

Ook het thema ‘gezondheid’ is actueler dan ooit. Uiteraard wil je dat jouw relaties ook gezond zijn. Sportieve relatiegeschenken kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren. Zo kun je je relaties stimuleren om meer te bewegen door ze sportkleding te geven. Je kunt ze ook een shakebeker, waterfles of lunchbeker geven, zodat ze gemotiveerd worden om meer water te drinken of gezonder te lunchen. Zo kunnen je relaties hun bekers en lunchtrommels eenvoudig meenemen naar welke plek dan ook. Je relaties zullen het zeker waarderen dat je waarde hecht aan hun gezondheid en aan jouw bedrijf denken als ze jouw logo op hun beker of lunchbox zien.

Let hierop

Wil je trendy relatiegeschenken geven, dan is er wel nog iets waar je op moet letten. Zorg ervoor dat je niet over de top gaat. Stel dat je een vrij formeel bedrijf hebt, dan kan het jouw imago schade toebrengen. Vooral jongere relaties prikken hier zo doorheen. Zij zien het liefst dat jouw geschenken in lijn zijn met jouw bedrijf of organisatie. En dat is dus ook waar je je op moet richten. Zorg dat jouw trendy relatiegeschenk exact bij de doelgroep past.

Wij wensen je veel succes met het uitzoeken van trendy relatiegeschenken!

Meer blogartikelen over relatiegeschenken