Bedrukte relatiegeschenken: tips

Printed promotional gifts feature image 01

Samenvatting Artikel

Wil je relatiegeschenken laten bedrukken en ben je benieuwd welke producten welk specifiek effect hebben? Veel ondernemers kiezen ervoor om relatiegeschenken te laten bedrukken. En dat niet zonder reden, want het inzetten van relatiegeschenken biedt jouw bedrijf diverse voordelen. Zo kun je niet alleen meer naamsbekendheid creëren, maar ook jouw leads en omzet verhogen.

Bedrukte relatiegeschenken geven is dus zeker een aanrader. Wij hebben de beste producten die je kunt gebruiken voor bedrukte relatiegeschenken voor je op een rij gezet.

Waarom relatiegeschenken geven?

Relatiegeschenken geven is om nog meer redenen een goed idee. Zo vinden relaties het zeker fijn om iets te krijgen. Het geeft je relatie een goed gevoel en het is voor hen dan ook net alsof je ze een fysiek compliment geeft. Ook treedt bij het geven van relatiegeschenken automatisch de regel van wederkerigheid in werking. Dit betekent dat de kans groot is dat relaties iets bij je zullen afnemen, omdat je hen iets hebt gegeven.

Ook zijn er heel veel mogelijkheden met relatiegeschenken. Dit betekent dat je je creativiteit volop de vrije loop kunt gaan. Er zijn diverse producten die je kunt laten bedrukken en ook qua bedrukkingsmogelijkheden heb je volop keuze. Hierdoor is er altijd wel iets dat bij jouw bedrijf of organisatie past. Lees snel verder voor de beste producten voor relatiegeschenken.

1. Bedrukte mok

Een bedrukte mok met jouw bedrijfslogo en een leuke quote erop is erg leuk om te geven. Een mok is namelijk erg handig, want iedereen drinkt wel koffie of thee op kantoor. Door een mok te laten bedrukken kun je op een leuke manier meer reclame maken voor je bedrijf. 

2. Bedrukte pen

Laat je een pen bedrukken, dan is dit een erg zeer voordelige manier van marketing. Er zijn diverse pennen die je voor weinig geld kunt bedrukken. Ook bedrukte pennen zijn erg handig en perfect om te geven als relatiegeschenk. Ze worden namelijk meerdere malen door de eigenaar gebruikt. 

3. Bedrukt shirt

T-shirts of sweaters voor promotionele doeleinden bedrukken zorgt ervoor dat jouw merk of bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Dit gaat vaak samen met een positieve werking van de zichtbaarheid van jouw merk of bedrijf. Ga op een creatieve manier aan de slag en bedruk je shirt zo dat deze ook je relaties zal aanspreken. 

4. Bedrukte katoenen tassen

Bedrukte katoenen tassen worden steeds populairder om te geven als relatiegeschenk. Veel mensen gebruiken deze tassen om hun boodschappen te doen, dus het is altijd handig om er nog een bij te hebben. Bedrukte katoenen tassen dragen bij aan het verbeteren van je merk. Ook bieden katoenen tassen onwijs veel mogelijkheden als het gaat om het bedrukken hiervan.

5. Bedrukte waterflesjes

Ook bedrukte waterflesjes zijn zeker aan te raden om als relatiegeschenk te geven. Waterflesjes die bedrukt zijn met jouw boodschap of logo kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt door jouw relaties. Zo kunnen ze gebruikt worden in de kantine, op een beurs, bedrijfsfeest, in de sportschool en op diverse andere plekken. Dat maakt waterflesjes tot een geschikt relatiegeschenk om te geven.

Welke relatiegeschenken ga jij geven?

Meer blogartikelen over relatiegeschenken